Antwerp herbront in het zwembad

Steurbaut Kersten
| 107 reacties
Antwerp herbront in het zwembad
Foto: © SC

Antwerp is na de zware 0-4-nederlaag tegen Lommel United weggezakt naar de zevende plaats in het klassement. Tijd om te herbronnen, moet trainer Colin Andrews gedacht hebben. En hij stuurde de hele kern een middagje naar het zwembad.

Op een paar enkelingen na zakte bijna de hele A-kern naar het Sportoase-zwembad in Brasschaat af. Daar genoten de Antwerpse spelers van een verfrissende duik in het water of een relaxerend moment in de sauna of het stoombad.

“Het is niet slecht om zo’n groepsactiviteit te doen”, opperde aanvaller Kevin Oris. “Zo kunnen we even het voetbal van ons afzetten en de hoofden leegmaken.”

Antwerp pakte de laatste vier thuiswedstrijden slechts 2 op 12. “We hebben meestal goed gespeeld, maar misschien is dit de weerslag die de jonge groep kent”, gaat Oris verder. “We hebben ook al veel terug moeten knokken van een achterstand, dat vraagt ook veel energie”, vult Bart Van Zundert aan.

Aan de groepssfeer zullen de mindere resultaten alvast niet liggen. Op het einde van hun bezoekje waagde een deel van de spelersgroep zich aan een partijtje aqua-volleybal. En geen enkele aanwezige die dat niet heeft opgemerkt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 12/05 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties