Vargas: "Kanon staat op scherp"

Vargas: "Kanon staat op scherp"
Foto: © SC

Ronald Vargas dartelde als een jong veulen over het gras van het Regenboogstadion. De Venezolaan loodste Club Brugge met twee nieuwe treffers naar een verdiende 2-3-zege. "Die doelpunten doen mij deugd."

De Clubsupporters hebben Ronald Vargas nooit beter weten spelen dan de voorbije weken. Zelf blijft de fijnbesnaarde middenvelder bescheiden. "Ik voel mij momenteel wel goed in mijn vel, maar of dit de beste Vargas is die jullie al gezien hebben, durf ik niet te bevestigen. Ik ben nu wel belangrijk voor de ploeg, maar ik kan nog beter. Het belangrijkste is dat ik blijf werken op training."

De Venezolaan dikte zijn doelpuntentotaal aan tot negen stuks en verstevigt daarmee zijn tweede plaats in de doelschuttersstand. "Mijn kanon staat momenteel op scherp. Die doelpunten doen mij deugd. Ik ben blij dat ik de groep daarmee heb kunnen helpen. Ik hoop in de toekomst nog meer te scoren. Ik heb nog nooit zoveel gescoord als in de voorbije weken."

Over de match zelf was Vargas kort. "Toen het 2-3 werd, wisten we dat we die voorsprong niet meer uit handen mochten geven. We hebben het onszelf opnieuw moeilijk gemaakt. In de tweede helft hebben we kansen genoeg gekregen om het pleit te beslechten, maar in de slotminuten zette Zulte Waregem dankzij die tweede treffer nog eens alles op alles. Al bij al boeken we hier een verdiende zege."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties