Groep B: Raul verschalkt bleek Tel Aviv

Onbekend Onbekend
| 6 reacties

In Groep B won Lyon van Benfica met 2-0. In de andere wedstrijd won Schalke 04 met 3-1 van Hapoël Tel Aviv. In deze groep neemt Lyon de leiding met negen punten. Schalke 04 telt zes punten en Benfica drie punten. Tel Aviv heeft nog geen punt(en).

Brian opende voor Lyon al na twintig minuten de score. Nadien zag Benfica een speler uitgesloten worden. Gaitan ontving net voor de rust zijn tweede gele kaart van Undiano en kon zich gaan douchen.

Lyon schoot het beste uit de startblokken in die tweede helft. Via Lopez kon het de voorsprong verdubbelen. 2-0. Benfica kon daar met tien man nog maar weinig tegenover zetten en zo boekte Lyon een overtuigende zege tegen de Portugese club.

In de andere wedstrijd won Schalke 04 overtuigend met 3-1 van Hapoël Tel Aviv. Raul opende al na drie minuten de score voor de thuisploeg. 1-0. Daarna kreeg ook Nederlander Klaas-Jan Huntelaar nog enkele kansen, maar hij kon onvoldoende afwerken.

Op het uur was het echter opnieuw Raul die de score opdreef voor de club uit Gelsenkirchen. 2-0. Daarna bleef de thuisploeg echter doordrukken en zag dat beloond worden met een derde doelpunt. Ditmaal was Jurado de afwerken. 3-0.

In de laatste minuut van de wedstrijd lukte Hapoel Tel Aviv nog een eerredder. Shechter kreeg te veel vrijheid en prikte de 3-1 tegen de netten. Het kalf was voor de Israeliërs echter al lang verdronken.