Groep D: Messi bezorgt Barcelona de zege

Onbekend Onbekend
| 13 reacties
Groep D: Messi bezorgt Barcelona de zege
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In Groep D kende FC Barcelona weinig problemen met FC Kopenhagen. De Spanjaarden wonnen met 2-0 van de Denen. Door deze zege neemt Barcelona ook de leiding over van Kopenhagen in de poule. De wedstrijd tussen Panathinaikos en Rubin Kazan eindigde op 0-0.

FC Barcelona kende een goede start en zag dat beloond worden met een doelpunt van Messi. De Spanjaarden gingen daarna voor een tweede doelpunt om de wedstrijd helemaal op slot te kunnen gooien. Dat doelpunt bleef echter uit en zo bleef het nog spannend tot op het einde.

Maar FC Kopenhagen kon daar te weinig tegenover zetten. Dani Alves trapte nog tegen de paal, maar in de slotminuut was het opnieuw Messi die Barcelona een nieuwe zege schonk. Door deze zege neemt Barcelona ook de leiding in de groep. Barcelona telt nu zeven punten, dat is één punt meer dan de ploeg uit de Deense hoofdstad.

In de andere wedstrijd bleven Panathinaikos en Rubin Kazan steken op een scoreloos gelijkspel. Zo blijft Rubin Kazan wel al zes wedstrijden ongeslagen, maar veel schiet het met dit ene punt niet echt op in de stand. De Russen tellen in deze poule twee punten, dat is één punt meer dan Panathinaikos.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties