Frans: "Eens een thuiswedstrijd winnen zou deugd doen"

Dennis Smeyers
| 0 reacties
Frans: "Eens een thuiswedstrijd winnen zou deugd doen"
Foto: © SC

Frederic Frans kon nog eens de nul houden met zijn Lierse. Dat woog echter niet op tegen het zure puntenverlies tegen Zulte Waregem.

"Het was zo'n wedstrijd waarin de eerste die scoort, ook wint", aldus de verdediger. "Ik denk dat wij gewoon veel meer kansen hebben gekregen om te scoren dan zij. Behalve de kopbal op de paal, heeft Zulte geen kans gehad, en die kopbal was dan nog buitenspel. Ach, het is wel goed dat we de nul hebben kunnen houden vanavond, maar het feit dat we geen drie punten thuis houden, maakt het toch zuur."

Waar loopt het volgens Frederic Frans dan wel mis? "We missen, zoals onze trainer zegt, inderdaad wat durf. We hebben veel schrik van een foute pass. Door het feit dat we daar onderaan die rangschikking staan, ontbreekt het ons aan vertrouwen. Een wedstrijd, maar zeker een thuismatch winnen zou ons echt deugd doen."

Frans heeft ook naar de kalender gekeken. "Er komt nu een sleutelweek aan. We willen woensdag winnen van Rupel Boom, maar dat wordt zeker geen gemakkelijke wedstrijd. Er spelen veel jongens bij dat team die bij Lierse hebben gespeeld hebben, en die dus gebrand zijn op een goede prestatie. En dan komt Eupen er nog aan."  De volgende thuiswedstrijd wordt ook weer een zespuntenmatch. Dan komt Lokeren immers op bezoek.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties