Charleroi krijgt leider in tweede over de vloer

Charleroi krijgt leider in tweede over de vloer
Foto: © SC

Vanavond krijgt Charleroi voor de Beker van België de leider in tweede klasse op bezoek. Waasland-Beveren zakt vol vertrouwen af naar Mambourg, waar na het verlies tegen STVV de crisisstemming compleet is.

Charleroi heeft dit seizoen in de competitie nog maar één keer kunnen winnen en drie keer gelijkspelen. Het kostte reeds trainer Jacky Mathijssen en manager Mogi Bayat de kop. Met zes punten staan ze dan ook voorlaatste in de Jupiler League. Vanavond kan het twee kanten op tegen Waasland-Beveren. Ofwel wordt er vertrouwen getankt ofwel wordt de crisis nog wat groter.

Waasland-Beveren van zijn kant heeft niets te verliezen op het veld van Mambourg. De nieuwe fusieploeg doet het verrassend goed. Na elf wedstrijden staat het gedeeld eerste in tweede klasse. Trainer Dirk Geeraerd ziet alvast kansen voor zijn ploeg.

Waag ook eens een gokje op Bwin. Bij winst van Charleroi krijgt u uw inzet 2.05 keer terug, bij winst van Waasland-Beveren loopt dat op tot 3.30 keer uw inzet. U krijgt bovendien 150 euro gratis van voetbalkrant.com om een gokje te wagen, neem gewoon even een kijkje op deze website.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties