Zarzecki wil met Antwerp snel naar eerste

Dirk Pieters
| 31 reacties
Zarzecki wil met Antwerp snel naar eerste
Foto: © SC

Antwerp ging woensdagavond met 2-1 onderuit op het veld van Standard. De Great Old speelde een verdienstelijke wedstrijd tegen de eersteklasser, maar het moest uiteindelijk toch aan het kortste eind trekken.

Ondanks dat aannemer Dams beslag liet leggen op de recettes van de bekerwedstrijd tegen Standard, was er ook hoopvol nieuws over de toekomst van  tweedeklasserAntwerp. Geldschieter Jean Zarzecki was opnieuw een aandachtig toeschouwer tijdens de wedstrijd van woensdagavond en zag dat het goed zat. Hij zat samen met voorzitter Eddy Wauters naar het voetbal te kijken.

“We hebben al een akkoord over de ideeën en ook de rest zal snel in orde zijn. Voorzitter zal ik niet worden, maar ik zal ook niet aan de zijlijn blijven kijken. Een functie als sportief directeur zou een mooie functie zijn voor mij. Ik heb veel contacten in het voetbal en ik wil de club zo snel mogelijk terug naar eerste klasse brengen. Ik heb mirakels verricht bij Franc Borains en dat wil ik nu ook doen bij Antwerp. Binnen dit en twee jaar zou de club in eerste klasse moeten zitten. Als je ziet hoe de spelers hebben gevochten en wat voor een aanhang de club heeft, dan moet deze club zo snel mogelijk naar de hoogste afdeling”, aldus Zarzecki in GVA.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties