Duwt Standard Club dieper in de penarie?

Nico Wieme
| 68 reacties
Duwt Standard Club dieper in de penarie?
Foto: © SC

Standard kan Club Brugge straks een nieuwe mentale tik verkopen als het wint in Jan Breydel. De Rouches willen na de scalp van Anderlecht en AA Gent ook die van Club veroveren.

Vanaf 15.30 uur zijn alle ogen op het Jan Breydelstadion gericht. Na de smadelijke nederlaag bij Lokeren greep het Clubbestuur in: Vadis Odjidja en Ivan Perisic kregen een boete voor onprofessioneel gedrag. Nabil Dirar werd zelfs naar de B-kern verwezen. Voorzitter Pol Jonckheere las de spelers de levieten en hoopt op een ommekeer tegen Standard. Adrie Koster krijgt voorlopig geen lijn in het Brugse spel en dat moet dringend veranderen. De Nederlander houdt net als op Lokeren Perisic op de bank. Ryan Donk krijgt een nieuwe kans. Jeroen Simaeys zal vermoedelijk doorschuiven naar het middenveld.

Standard trekt met het nodige vertrouwen naar West-Vlaanderen. De Luikenaars wonnen de voorbije weken van Anderlecht en AA Gent. Enkel in leider moesten de troepen van Dominique D'Onofrio hun meerdere herkennen. De Rouches koesteren goede herinneringen aan het Jan Breydelstadion, want de voorbije jaren haalden ze daar vaak punten. Enkel vorig seizoen kon Club eindelijk eens winnen.

Voetbalkrant.com volgt de wedstrijd live vanuit Brugge. U kunt de hoogtepunten hier meevolgen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties