Carcela: "Ik was heel slecht"

Ruben Philippe
| 30 reacties
Carcela: "Ik was heel slecht"
Foto: © SC

Mehdi Carcela kon onder het toeziende oog van de Marokkaanse bondscoach Eric Gerets geen potten breken in de verloren thuiswedstrijd tegen Eupen. De middenvelder was achteraf streng maar rechtvaardig voor zijn prestatie.

Zaterdagavond verloor Standard verrassend met 1-3 van staartploeg Eupen. Carcela kon zijn stempel nauwelijks drukken op de wedstrijd. Voor de ogen van bondscoach Gerets haalde de creatieve man niet het verwachte niveau. "Ik heb me niet getoond", aldus Carcela. "We hebben het gewoon te licht opgenomen tegen Eupen."

Bij de Rouches liepen enkele zaken grondig mis. Coach D'Onofrio had nochtans aangedrongen op volledige concentratie. "Neen, ik voelde dat niet op voorhand aankomen. Pas op het veld zag ik het, maar toen was het al te laat. Ik ben een speler die het verschil moet maken voor Standard en dat heb ik niet gedaan. Ik geef het toe, ik was heel slecht", zei een strenge Carcela na afloop van de partij.

"Ik ben echt beschaamd dat dit in ons eigen stadion voor onze eigen supporters gebeurt. Eupen heeft ons een slag in ons gezicht gegeven. Daarvoor zal Genk dinsdag de rekening moeten betalen", waarschuwt de balvirtuoos.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties