Vidarsson: "Moeten volwassener worden"

Steurbaut Kersten
| 8 reacties
Vidarsson: "Moeten volwassener worden"
Foto: © SC

Bij Cercle Brugge overheerste de teleurstelling na de eerste thuisnederlaag sinds 8 december 2009. De West-Vlamingen blijven achter met 0 op 6 en vallen uit de top-zes.

“Het is heel spijtig dat we vandaag verliezen”, reageert Vidarsson. “De wedstrijd was heel evenwichtig met een hoog tempo en veel kansen aan beide kanten. We verdienden vandaag zeker een punt.”

“Nu blijven we achter met 0 op 6, maar dat had even goed 4 op 6 kunnen zijn. Op Westerlo verdienden we eigenlijk om te winnen. Maar als je niet op voorsprong komt, dan is het moeilijk. Het had een andere match geweest als zij die strafschop niet hadden gekregen.”

Met wedstrijden tegen Genk en Club Brugge in het verschiet, kan Cercle terug wegzakken. “We moeten ons optrekken aan het goede voetbal. We creëren kansen, maar moeten nu nog volwassener worden.”

“Gent scoort vandaag uit een snelle omschakeling. Misschien wilden we op dat moment net iets teveel naar voren. Dat moet eruit. Als dat lukt, dan worden we een heel moeilijk te kloppen tegenstander.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties