Het Kiel sluit zijn deuren voor 'D-Day'

Steurbaut Kersten
| 26 reacties
Het Kiel sluit zijn deuren voor 'D-Day'
Foto: © SC

Is het vandaag ‘D-Day’ op het Kiel? In een bestuursvergadering en een vergadering van de aandeelhouders worden er mogelijk enkele belangrijke knopen doorgehakt.

Het rommelt al een tijdje bij Germinal Beerschot. Binnen het bestuur staan de clans van voorzitter Herman Kesters en erevoorzitter Jos Verhaegen lijnrecht tegenover elkaar. Bovendien botert het ook niet tussen Verhaegen en trainer Glen De Boeck, binnengehaald door Kesters. “Hij wou niet met mij samenwerken”, liet de erervoorzitter afgelopen weekend nog optekenen op ATV.

Wordt de nederlaag tegen Standard Kesters en De Boeck fataal? Het is mogelijk, maar op de agenda staat vandaag geen evaluatie van beide heren. Een exit van Kesters en/of De Boeck kan dan wel financiële gevolgen hebben.

Eén punt staat wel zeker op de agenda: een voorstel tot aanvaarding van Eddy Snelders tot de raad van bestuur. De voorbije weken werd er gesuggereerd dat de clan Verhaegen- René Snelders hem naar voren zou willen dragen als toekomstige voorzitter van de Antwerpse club. Mogelijk worden er ook nieuwe investeerders (Studio 100, Woestijnvis, Van Thillo, ...) voorgesteld.

Op het Kiel bereiden ze zich alvast voor op een zware middag. Omstreeks 8 uur ’s ochtends werden de poorten aan het stadion al afgesloten om pers en fans op een afstand te houden. De paars-witte aanhang dreigt immers in opstand te komen als het vertrouwen in De Boeck niet bevestigd wordt. Stewards hebben de opdracht gekregen alleen medewerkers, spelers en bestuursleden de toegang te verlenen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties