Hazard bovenaan lijstje Comolli

Yves Dekoning
| 31 reacties
Hazard bovenaan lijstje Comolli
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na de Spaanse armada zou Liverpool komende transferperiodes overspoeld kunnen worden door een Frans legioen. De club is van plan jonge twintigers aan te kopen en heeft een shortlist van zes spelers. Op die lijst ook één Belg die in Frankrijk speelt.

Liverpool heeft grote plannen op de transfermarkt. De club wil zich versterken met opkomende talenten die klaar staan om helemaal door te breken. Damien Comolli werd ingehuurd als technisch directeur om de juiste spelers te zoeken. Hij zou nu volgens the People een lijstje klaar hebben met zes targets. Hun waarde zou samen ruim 100 miljoen euro bedragen. Meteen een serieuze test voor de toewijding van eigenaar John Henry

Comolli kwam over van St Etienne en kent dus de Franse competitie. Op de lijst staan dan ook vier Fransen, aangevuld met Eden Hazard (Lille) en Neven Subotic van Dortmund. Liverpool schat de waarde van Hazard op 20 miljoen pond, verdediger Subotic zou vijf miljoen pond minder moeten kosten. De vier Fransen zijn Yann M'Villa (20-jarige middenvelder van Rennes), Loïc Remy (23-jarige aanvaller van Marseille), Adil Rami (24-jarige verdediger van Lille) en Dimitri Payet (23-jarige aanvallende middenvelder van St Etienne).

Comolli zal dus zijn handen vol hebben de komende maanden. Hij verwacht dat Hazard het moeilijkst te halen zal zijn. Daar vreest hij de concurrentie met Real Madrid. Ondertussen blijven er ook andere transfergeruchten opduiken. Zo wordt Liverpool ook al gelinkt aan Joleon Lescott. De verdediger wil Manchester City verlaten in januari.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties