Kouakou: "AA Gent volgde me al in Ivoorkust"

Steurbaut Kersten
| 58 reacties
Kouakou: "AA Gent volgde me al in Ivoorkust"
Foto: © SC

De Belgische voetbalclubs sturen hun scouts tegenwoordig naar Thailand. AA Gent slaagde er al een slag met Yaya Soumahoro. De Buffalo’s jagen nu samen met Club Brugge op Christian Kouakou Yao

Kouakou heeft weet van de interesse van Club en Gent. “Manager Robert Procureur en trainer René Desaeyere hebben me dat verteld”, zegt Kouakou in de Waalse pers. “Voor mij komt het er nu op aan om te blijven werken om hen niet teleur te stellen.”

“Het doet mij veel plezier dat die twee clubs me volgen, maar ik voel geen druk. Mijn job bestaat er uit te spelen en progressie te maken.”

AA Gent heeft misschien wel een streepje voor op Club Brugge. “Ze volgden me reeds toen ik nog in Ivoorkust speelde, maar toen was er een probleem met mijn papieren en de transfer sprong op het laatste moment af. Toen had ik maar één keus meer: Thailand.”

Kouakou beseft dat er nog werk aan de winkel zal zijn. “Het niveau in Thailand is goed, maar ver van dat in België. Voor mij is dit een springplank en misschien is België wel mijn nieuwe uitdaging. Alleen God die het weet.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties