Louwagie: "Anderlecht kan El Ghanassy niet betalen"

Steurbaut Kersten
| 33 reacties
Louwagie: "Anderlecht kan El Ghanassy niet betalen"
Foto: © SC

Anderlecht zou een oogje hebben laten vallen op Yassine El Ghanassy. Het Gentse goudhaantje zou de opvolger moeten worden van Mbark Boussoufa. “Anderlecht kan El Ghanassy niet betalen”, is Gent-manager Michel Louwagie duidelijk.

In 2006 verkocht AA Gent Mbark Boussoufa aan paars-wit. “Toen konden we niet anders”, zegt Louwagie in La Dernière Heure.

"Met El Ghanassy, nu vier jaar later, is het anders. Onze prijs voor hem ligt hoger dan die van Boussoufa. Maar we zijn niet nerveus. Enkele jaren terug waren we verplicht spelers te verkopen, maar nu niet meer. Wij bepalen nu de prijs.”

De concurrentie voor Anderlecht is ook groot. "Ik heb trouwens al aanbiedingen gekregen die hoger lagen dan wat Anderlecht hier al uitgaf", aldus Louwagie. “Ik vind sowieso dat El Ghanassy best nog eens seizoen bij ons blijft. Celtic wil hem, maar hij moet een goede competitie uitkiezen en nog wat geduld uitoefenen."

Louwagie verwijst naar Bryan Ruiz. “Als hij nog één jaar had gewacht, zat hij nu zeker in Engeland of in Duitsland. Ik weet dat ik de juiste argumenten heb om Yassine te overtuigen om in Gent te blijven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties