Duwt Vermeersch Veselinovic richting Club Brugge?

Steurbaut Kersten
| 48 reacties
Duwt Vermeersch Veselinovic richting Club Brugge?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het belooft nog een harde strijd te worden om Dalibor Veselinovic, de Servische spits van FC Brussels. De piste van Standard is uitgesloten, maar ook Anderlecht zal het niet makkelijk hebben om de topschutter van tweede klasse binnen te halen.

De voorkeur van Veselinovic gaat naar de Belgische landskampioen. Maandag zakte de 23-jarige Serviër af naar het Astridpark om te onderhandelen over een contract. Er is echter nog geen overeenkomst tussen alle partijen.

Vete

En dat zal geen eenvoudige klus worden voor paars-wit. FC Brussels-voorzitter Johan Vermeersch is niet zo happig om Veselinovic naar zijn buren te transfereren. “Binnen de twee dagen komt er een beslissing. Maar Dalibor is nog niet van Anderlecht. Club Brugge, Torino (Ita) én ook Standard kunnen nog altijd”, aldus Vermeersch in HLN.

Er sluimert al langer een vete tussen Vermeersch en Anderlecht. “"Jaren geleden zorgde ik voor subsidies voor alle Brusselse clubs”, zegt Vermeersch. “Van Anderlecht kreeg ik nooit een merci. Dat maakt het in de zaak-Veselinovic heel moeilijk, maar ik zal in eer en geweten beslissen.”

Niet naar Standard

Veselinovic heeft een overgang naar Standard al uit zijn hoofd gezet en kiest tussen Anderlecht en Club Brugge. “Het aanbod uit Luik was heel mooi, maar daar lopen al te veel centrumspitsen rond”, aldus de Serviër. “"Ik ben trots dat Anderlecht en Club mij volgen. Met mijn hoofd zit ik al bij die twee clubs.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties