Vanoppen: "Geen ruimte voor versterking"

Vanoppen: "Geen ruimte voor versterking"
Foto: © SC

Patrick Vanoppen heeft in alle stilte de machtsoverdracht op Het Kiel afgewerkt. In januari wordt hij de nieuwe sterke man bij Germinal Beerschot.

"We willen op bestuursvlak alles rustig houden en zullen pas praten als ik de tweede schijf voor de aandelen betaald heb", wil Vanoppen niets kwijt over de machtsstrijd. "En wees gerust, ik kan en zal die betalen. Bovendien is het tijd dat op het Kiel over voetbal gesproken wordt."

"We moeten proberen om ons te rehabiliteren en iets op de mat te leggen dat plezier en lol brengt voor de spelers en de fans", zegt Vanoppen in GvA. Hij wil zijn club in de Beker van België zien schitteren. "We hebben een goeie loting en mogen zowel in de kwart- als in de halve finale eerst uit spelen. Een nieuwe finale zou de club weer schwung geven."

"Er is amper ruimte voor versterking, tenzij we een interessante speler voor een gunstige prijs zouden kunnen halen. Ik ben niet bang voor de degradatiestrijd, want met schrik win je niks. We zijn te goed om daar te blijven staan."
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties