Gerrard en Agger speelklaar voor cruciale matchen

Yves Dekoning
| 4 reacties
Gerrard en Agger speelklaar voor cruciale matchen

Met vijf wedstrijden op vijftien dagen breekt in de Premier League een belangrijke periode aan. Liverpool recupereert net op tijd twee belangrijke spelers.

Steven Gerrard is klaar om zijn wederoptreden te maken en ook Daniel Agger kan terug meespelen. Agger was al sinds eind september buiten strijd. Liverpool mist nu alleen nog Jay Spearing en Jamie Carragher. Spearing ligt nog één maand in de lappenmand, Carragher negen weken.

Roy Hodgson beseft het belang van de komende periode: "Hun terugkeer is een grote boost, met vijf matchen in vijftien dagen. Dit is een seizoensbepalende tijd voor elke club in de Premier League."

Hodgson staat onder zware druk doordat Liverpool rond de tiende plaats blijft hangen. De wedstrijden tegen Blackpool, Wolves, Bolton, Blackburn en Manchester United kunnen dus bepalend zijn voor zijn toekomst. Nu de transfermarkt terug open gaat en Liverpool wil investeren in nieuwe spelers, is het ook belangrijk om te beslissen welke manager dit geld zal mogen investeren.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties