Vidarsson: "Waarom last men alles af?"

Jarryd Naegels
| 11 reacties
Vidarsson: "Waarom last men alles af?"
Foto: © SC

De bekerwedstrijd vanavond tussen Cercle Brugge en Germinal Beerschot werd gisteren afgelast. Volgens spelers van de vereniging een vreemde beslissing. Zo denkt ook Arnar Vidarsson erover.

“Ik was op de terugweg van een training toen ik het nieuws op de radio vernam”, doet Vidarsson zijn verhaal op de website van HNB. “Dat is best frustrerend aangezien het al de derde keer is dat dit ons overkomt.”

Alle bekermatchen werden in één keer afgelast. “En dat vind ik een rare beslissing. Ik besef dat het in de huidige omstandigheden niet makkelijk is, maar zijn er geen andere oplossingen? Het voorbije weekend waren de velden en de wegen een hel en doet men niets. Nu dat alles veel beter is, grijpt men wel in. Vreemd.”

Het was al de derde afgelasting voor Cercle Brugge. Het belooft dus een drukke terugronde te worden. “Ik weet niet wanneer wij al die wedstrijden moeten inhalen. Het is nu al een drukke kalender. Na Nieuwjaar wordt dat alleen nog maar erger. Als profs kunnen we ons wel aanpassen, maar men had dit anders moeten aanpakken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties