Hoefkens: "De naam Gent roept koude rillingen op"

Steurbaut Kersten
| 72 reacties
Hoefkens: "De naam Gent roept koude rillingen op"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge trekt na de nederlaag tegen Anderlecht naar het Ottenstadion in Gent. Blauw-zwart heeft er na vorig seizoen nog iets goed te maken. En kapitein Carl Hoefkens zal er een ‘oude vriend’ tegen het lijf lopen.

De zware 6-2-nederlaag op de laatste speeldag van vorig seizoen is nog niet uit het geheugen gewist in Brugge. “De naam Gent roept bij velen, ook bij mezelf, nog koude rillingen op”, zegt Hoefkens in HNB.

“We zijn daar zwaar in onze eer gekrenkt en kunnen dat nu recht zetten. Maar we moeten dat ook niet overbelangrijk maken. De drie punten zijn belangrijker om met een zekere rust die nieuwjaarsperiode in te gaan.”

Rust, dat is iets wat Hoefkens zondag niet zal hebben met zijn tegenstander, Elimane Coulibaly. “Ik weet al dat ik weer vodden zal hebben, maar ik heb respect voor hem", aldus Hoefkens. "Coulibaly is een heel goede, nuttige spits maar het zal sowieso weer op het randje zijn."

"Dat is eigen aan de matchen tegen Gent. Zij hebben meer spelers met mentaliteit, maar wij zijn individueel sterker. Op die twee aspecten wordt de slag van zondag beslecht.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties