Mathijssen: "Ik voel me hier thuis"

Fabian Morren
| 22 reacties
Mathijssen: "Ik voel me hier thuis"
Foto: © SC

Germinal Beerschot won in 2010 amper vier keer. Tegen Eupen krijgt de ploeg van Jacky Mathijssen een kans om de drie punten nog eens te veroveren.

"Ik ben niet bang om te zeggen dat we in de laatste tien matchen na de winterstop vier keer gaan winnen. Tegen Eupen vraag ik wel hetzelfde engagement als tegen Westerlo. Maar hoe raar het ook moge klinken, ik vind deze match moeilijker als die tegen AA Gent", beweert Mathijssen. (HLN)

"We proberen altijd initiatief te nemen, maar Eupen bewees al dat het heel makkelijk rendement kan halen tegen ploegen die het initiatief nemen. Je kunt het seizoen van Eupen in twee stukken kappen, één van 1 op 30 punten en één van 14 op 27. Het Eupen van nu is niet het Eupen meer van drie maand geleden."

"Ik ben énorm gemotiveerd, nog meer dan een maand geleden", zegt de coach. "Ik voel me hier goed en thuis en wil me dubbel plooien om er een langer hoofdstuk van te maken. Wat me hier opvalt: deze club leeft, er is niets kunstmatigs aan. Het draait om voetbal, en daar gaat het toch om."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties