Polak: "Leg wat druk bij de tegenstanders, niet bij ons"

Polak: "Leg wat druk bij de tegenstanders, niet bij ons"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jan Polak mocht zijn plaats op het middenveld weer innemen na met de griep te hebben gesukkeld. De Tsjech had een duidelijke boodschap voor de aanwezige journalisten: "Leg geen extra druk bij ons".

"Het was een goede wedstrijd", aldus Polak. "We waren klaar, want we wisten dat Kortrijk thuis sterk is. We wilden ze niet onderschatten. Hoe het voor mezelf ging? Moeilijk. Het gevoel is nog niet zoals het moet zijn. Ik ben wel blij dat ik terug op het veld sta."

Nu keert de Tsjech terug naar zijn thuisland om eindelijk wat tijd door te brengen met zijn familie en vooral zijn tweede geboren zoon. "Ik heb nog niet veel tijd met hem kunnen doorbrengen. Door de problemen na de geboorte heeft mijn vrouw zich over hem ontfermd. En daar ben ik haar dankbaar voor. Het zal deugd doen om bij de familie te zijn."

Polak reageerde eerder gepikeerd op de vraag of Anderlecht de tegenstand op een hoopje aan het spelen is. "Doe dat niet! Leg geen extra druk op onze schouders. Ga liever wat druk bij de tegenstanders leggen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties