Zuid-Korea houdt Bahrein af

Manuel Gonzalez
| 2 reacties

Zuid-Korea heeft zijn eerste wedstrijd op de Asian Cup winnend afgesloten. De Oost-Aziaten wonnen met 2-1 van Bahrein.

Zuid-Korea kwam vijf minuten voor de pauze op voorsprong via een schot van Koo dat via een Bahreinse verdediger over de keeper in doel vloog. Zeven minuten na de pauze kon de goalie van Bahrein een loeier van Cha niet klemmen en de goed gevolgde Koo scoorde zijn tweede goal van de avond.

In de slotfase kreeg Kwak aan de overkant rood na een fout in de zestien. Aisch zette zich achter de bal en scoorde de aansluitingstreffer maar verder kwam Bahrein niet meer. Jaycee, ex-Moeskroen, startte bij Bahrein in de basis.

Morgen is in groep D de clash tussen Irak en Iran om 17u15 voorafgegaan door Noord-Korea-VAE om 14u15.