Bayer Leverkusen wil Gillet naar Duitsland halen

De Nijs Michael
| 71 reacties
Bayer Leverkusen wil Gillet naar Duitsland halen
Foto: © SC

Heel wat sterkhouders van Anderlecht werden al in verband met een transfer gebracht, maar de naam van Guillaume Gillet viel in dat opzicht nog niet. Daar komt echter verandering in, de polyvalente speler kan namelijk rekenen op Duitse interesse.

Gillet ruilde AA Gent in 2008 in voor Anderlecht. De Rode Duivel werd in eerste instantie aangetrokken als rechtsachter, maar al snel werd hij -met succes- op het Brusselse middenveld geposteerd. Door de zware blessure van Marcin Wasilewski fungeerde de Belg vorig seizoen echter opnieuw als rechtsachter.

De goede prestaties én de polyvalentie van Gillet zijn niet enkel in ons land opgevallen, ook Bayer Leverkusen heeft de verdediger/middenvelder opgemerkt. Volgens HNB wil manager Hans Peter Lehnhoff onze landgenoot graag aan de selectie toevoegen.

De interesse van Bayer Leverkusen zal Gillet wellicht niet onbetuigd laten, want de twintiger liet in het verleden al meermaals optekenen dat hij een grote fan is van de Bundesliga. Toch lijkt een transfer tijdens de wintermercato onbespreekbaar voor Anderlecht, een zomertransfer zou daarentegen bespreekbaar zijn. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties