Club Brugge verliest ook tweede oefenduel

Maarten Van Bever
| 75 reacties

Nadat het eerder deze week met 2-3 verloor tegen ADO Den Haag, heeft Club Brugge vandaag ook het onderspit moet delven in de oefenpartij tegen NEC. Twee vrije trappen van Lasse Schöne in de eerste helft bezorgden de Nederlanders de overwinning.

Al na drie minuten stond de 1-0 op het scorebord voor de club van Bjorn Vleminckx. Een vrije trap van Lasse Schöne week af op het been van Club-verdediger Simaeys en belandde in doel. Halfweg de eerste helft verdubbelde NEC de score, opnieuw via een vrije trap van Schöne.

De 2-0 ruststand was verdiend op basis van het veldoverwicht van NEC. In de tweede helft was het Club Brugge dat de meeste druk naar voren zette en via Wilfried Dalmat en Peter Van der Heyden tot tweemaal toe dicht bij de aansluitingstreffer kwam. De score bleef echter ongewijzigd. Morgen om 10u30 speelt Club als afsluiter van de winterstage in Marbella tegen FC Basel.