Ajax houdt het been stijf over Suarez

Yves Dekoning
| 11 reacties
Ajax houdt het been stijf over Suarez
Foto: © SC

De kans dat Luis Suarez Ajax zal verlaten lijkt heel klein te worden. Liverpool zou de goalgetter nog niet opgeven, maar het verschil tussen vraag en aanbod is te groot.

Maandag was Damien Comolli in Amsterdam om voor Liverpool met Ajax te onderhandelen over Luis Suarez. De Engelsen boden vijftien miljoen euro voor de goalgetter, maar Ajax vraagt er dertig. De Nederlanders willen Suarez (gisteren 24 geworden) graag tot het einde van het seizoen houden en zijn niet van plan water bij de wijn te doen.

In the Guardian wordt een woordvoerder van Ajax aangehaald: "We wachten af of ze terugkomen met een meer respectvol bod. We willen hem minstens tot het einde van het seizoen houden, liefst langer. Als je de 15 miljoen die Liverpool bood vergelijkt met andere transferbedragen, kun je begrijpen dat dit bedrag veel te laag is voor ons."

Suarez heeft nog een contract tot 2013 bij Ajax. Liverpool zou via zijn makelaar druk proberen te zetten op de Amsterdammers. Even waren er geruchten dat Ajax hiervoor een klacht zou indienen bij de FIFA, maar dat werd formeel tegengesproken. De situatie is dus simpel: Liverpool komt met meer geld over de brug of vist naast Suarez.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties