Cruz: "Ik ben geen vuile speler"

Steurbaut Kersten
| 8 reacties
Cruz: "Ik ben geen vuile speler"
Foto: © SC

Daniel Cruz werd in de bekerwedstrijd tegen Cercle Brugge al na 35 minuten naar de kleedkamers gestuurd. De Colombiaan was zich van geen kwaad bewust. “Ik probeerde me gewoon los te trekken.”

In een duel met Cercle-speler Arnar Vidarsson deelde Cruz de IJslander een tik uit op het achterhoofd. “Ik probeerde de bal naar Custovic te spelen, maar hij had me al twee meter vast bij het shirt en ik probeerde me gewoon los te trekken”, verdedigt Cruz zijn actie.

“Ik moet de beelden nog eens bekijken. Alles gaat soms zo snel, maar ik ben zeker geen vuile speler. Het is nog maar de eerste keer dat ik een rode kaart heb gekregen. Ik heb het gevoel dat ik de ploeg in de steek heb gelaten, maar ik ben blij dat de jongens het zonder mij het nog goed hebben gedaan. Ze hebben het Cercle na de rust nog moeilijk gemaakt.”

Scheidsrechter Frederik Geldhof trok rood op aangeven van zijn lijnrechter. “Die man was een drama. Het was gewoon frustrerend. Vidarsson mocht wel natrappen naar Custovic en regelmatig wees hij inworpen voor Germinal Beerschot aan Cercle Brugge toe.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties