Van Gijseghem: "Nog te veel ups en downs

Fabian Morren
| 14 reacties
Van Gijseghem: "Nog te veel ups en downs
Foto: © SC

Daan Van Gijseghem krijgt centraal achterin het vertrouwen van Club-coach Adrie Koster. De 22-jarige verdediger is nog niet echt tevreden. "Ik wil mijn balans op het einde van het seizoen maken, maar er zijn te veel ups en downs", zegt hij.

Zondag trekt Club Brugge naar Racing Genk. Van Gijseghem wacht een rechtstreekse confrontatie met Jelle Vossen. "Ik ken Jelle van bij de nationale beloften. Hij heeft niet veel nodig om te scoren. Ik zal hem op mijn manier bespelen, afwachten en kijken hoe alles verloopt", zo vertelt de voormalige speler van Moeskroen in Het Laatste Nieuws.

Helemaal tevreden over zijn prestaties is Van Gijseghem niet. "Ik wil mijn balans op het einde van het seizoen maken, maar er zijn te veel ups en downs. Ook naar de ploeg toe. Een organisatie neerzetten en druk zetten - toch een deel van mijn taak - komt er nog te weinig uit. Op dit moment is het belangrijkste voor mij elke week in de basis te staan."

Het werd voor de verdediger wel tijd dat hij een basisplaats kreeg. Een vertrek was nabij. "Toen ik telkens weer gepasseerd werd, terwijl ik vond dat ik een kans verdiende, was ik het op een bepaald moment beu. Ik had mijn manager opdracht gegeven een andere ploeg te zoeken en er stond al een afspraak met Club gepland. Maar toen kwam ik op Anderlecht in de ploeg (begin november, red.) en ben ik er niet meer uitgegaan", aldus Van Gijseghem.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties