Charleroi wil verder aan het behoud werken

Nico Wieme
| 9 reacties
Charleroi wil verder aan het behoud werken
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Charleroi hoopt tegen Zulte Waregem de operatie redding voort te zetten. Na de onverwachte zege van de Carolo’s tegen Germinal Beerschot kijkt de fusieclub maar beter uit zijn doppen. Zulte Waregem hoopt nog op de top zes.

Woensdag speelde Charleroi met een halve invallersploeg de inhaalmatch tegen Germinal Beerschot. De geplaagde Walen konden niet rekenen op hun dertien nieuwelingen. De Carolo’s hielden desondanks de drie punten thuis en willen tegen Zulte Waregem die lijn doortrekken.

Coach Csaba kan voor dit belangrijke treffen geen beroep doen op de geblesseerden Vuorinnen, Olufade, Elie en Francquart. Cordaro is geschorst.

De opstelling van Charleroi: Riou, Signorino, Martos, Ohayon, Dzinic, Kaya, Losada, Ederson, Kahlon, Grégoire en Biton.

Onder Hugo Broos is Zulte Waregem goed geklommen in de stand. De grensploeg tussen Oost- en West-Vlaanderen heeft weer zicht op de top zes. De bezoekende coach moet het nog steeds stellen zonder Sterckx, Meert, Van Nieuwenhuyze en D’Haene.

De bezoekers brengen volgend elftal in de wei: Bossut, Colpaert, Minne, Maréval, Vandenbroeck, Dachelet, Matton, Hyland, Nfor, Habibou en Chevalier.

U kunt de wedstrijd hier live volgen op Voetbalkrant.com!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties