Scepovic: "Hoop bij Kortrijk wel mijn kans te krijgen"

Scepovic: "Hoop bij Kortrijk wel mijn kans te krijgen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Stefan Scepovic zal vanavond wellicht de spits bevolken bij KV Kortrijk. De huurling van Club Brugge kijkt er naar uit om eindelijk een speelkans te krijgen.

Scepovic speelde vorig seizoen nog bij Sampdoria, maar kwam daar ook weinig aan de bak. "Ik weet het, België is Italië niet, maar als je hier goed speelt, kan je zo ook bij een grotere club geraken. Maar ik kwam laat aan omdat ik drie weken moest wachten op mijn transfer en ik miste zo een stuk voorbereiding."

Bij Club mocht hij bijna nooit opdraven. "Ik trainde wel goed, maar de coach moet je natuurlijk selecteren. Europees begon ik wel tegen PAOK Saloniki waar ik de enige goal van Club maakte. Toen verwachtte ik dat ik nog speelkansen zou krijgen, maar ik mocht me zelfs in geen enkele match eens opwarmen."

"Bij Kortrijk hoop ik wel speelgelegenheid te krijgen en daarom ben ik blij dat ik deze kans krijg. Kortrijk heeft een goed elftal en ik heb hier met Pavlovic, Sunjic en Carevic meteen jongens met wie ik in mijn eigen taal kan praten, al kan ik ook uit de voeten in het Engels, Spaans en Italiaans. Demets ken ik ook nog van bij het seizoensbegin bij Brugge.'

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties