"Geen toekomst meer voor uitgeleende spelers bij Genk"

Fabian Morren
| 52 reacties
"Geen toekomst meer voor uitgeleende spelers bij Genk"
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Racing Genk ziet vijf uitgeleende spelers eind juni terugkeren, maar voor geen van hen is er nog een toekomst bij de Limburgers. Het gaat om Stein Huysegems, Balasz Toth, Samuel Yeboah, Davino Verhulst en Istvan Bakx.

"Die spelers hebben zelf aangegeven dat ze weg wilden, of merkten dat ze bij ons niet meer aan de bak kwamen. We hebben samen een oplossing gezocht en ook een club voor hen gevonden", vertelt Dirk Degraen in HBvL.

"De ene doet het bij zijn nieuwe club al beter dan de andere. Het klopt dat ze in juni terugkeren naar Genk. Maar het zal ook voor hen duidelijk zijn dat zij geen echte concurrenten meer zijn voor de spelers van onze huidige kern. Dus zullen we opnieuw naar een club voor hen moeten zoeken."

"Een aantal clubs heeft al contact met ons opgenomen", vervolgt Degraen. "Zij willen onze spelers langer houden. We gaan op korte termijn met hen rond de tafel zitten. Ook met de spelers zelf natuurlijk. Met hen moeten we tot een akkoord komen van de sportieve en financiële gevolgen van een transfer."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties