Buffel: "We praten niet veel over de titel"

Buffel: "We praten niet veel over de titel"
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Thomas Buffel was blij met de overwinning tegen KV Mechelen. RC Genk staat voorlopig op de eerste plaats in de competitie maar toch houdt Buffel beide voeten op de grond.

"KV Mechelen heeft zich goed verweerd. In de eerste helft maakten zij behoorlijk wat fouten en daardoor haalden ze het ritme uit de wedstrijd. Ze hadden ook een goed positiespel", vertelde de middenvelder na de wedstrijd.

Goed starten in play-off 1

Op onze vraag of Racing Genk nu voluit voor de titel gaat, verbaasde Buffel door te vertellen dat er maar weinig over de titel wordt gesproken in de spelersgroep. "We hebben tot dusver een knappe prestatie neergezet in de reguliere competitie en dat willen we ook doen in play-off 1."

Goed starten in de play-off is de boodschap. "Wie een goede start neemt in play-off 1 zal een streepje voor hebben maar over de titel wordt niet veel gepraat in de spelersgroep. We moeten nu vooral uitleven naar de topper tegen Anderlecht, een wedstrijd die we met vertrouwen tegemoet gaan."

Werken voor elkaar

Buffel gaf ook aan dat de kracht van dit Racing Genk zit in de hechte spelersgroep. "Iedereen is gefocust op zijn taken en iedereen is bereid om elkaar te helpen, om te werken voor elkaar. Dat is heel belangrijk voor een elftal."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties