STVV ziet gratis tickets de deur uitvliegen

Jarryd Naegels
| 8 reacties
STVV ziet gratis tickets de deur uitvliegen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De actie bij Sint-Truiden om een vol huis te hebben zaterdag tegen Germinal Beerschot blijkt goed te lopen. Er gingen al bijna duizens gratis tickets over de toonbank. Germinal Beerschot plant echter ook acties.

STVV riep op om zaterdag voor een sfeervol Stayen te zorgen. Daarvoor begon het een actie om elke abonnee een gratis ticket te geven. Gisteren waren er al duizend gratis tickets weg.

De Limburgers zijn nog niet tevreden en plannen extra acties. Zo worden er gratis pinten en friet weggegeven tegen De Ratten. In de fanshop is er dan weer korting op de sjaals.

Tegenactie
Ook Germinal Beerschot geeft gratis tickets weg. Elke fan die de ploeg ondersteunt tegen STVV, krijgt een gratis ticket en twee drankbonnen voor de wedstrijd tegen KV Mechelen.

Het bestuur riep op om de spelers enthousiast uit te wuiven en dat lijkt ook te gebeuren. Op de parking zal er animatie voorzien worden door twee bekende cafés rond het Kiel. Frituur Trapkenop.be zal dan weer bij elk pak friet een gratis curryworst geven op vertoon van je ticket.

Beide clubs willen daarmee aantonen dat de fans wel degelijk belangrijk zijn voor het voetbal. Iets wat de laatste dagen, na de beslissing om de competitiehervormingen door te voeren, niet altijd even duidelijk was volgens de Nationale Supportersfederatie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties