Broos: "Ik heb mij geërgerd aan de ref"

Broos: "Ik heb mij geërgerd aan de ref"
Foto: © SC

Zulte Waregem leed een 2-1-nederlaag bij Lokeren. Vooral de manier waarop die tot stand kwam, zinde Hugo Broos niet. "Die scheidsrechter was echt onbekwaam", vond de bezoekende coach.

Hugo Broos gaf toe dat Zulte Waregem in het wedstrijdbegin heeft afgezien. "Tijdens de eerste tien minuten zijn we serieus in de problemen gekomen. We werden toen gewoon overspeeld door Lokeren. Na een kwartier hebben we het evenwicht hersteld. We hebben kansen genoeg gekregen om terug in de match te komen. Onze tweede helft was zeer goed. Lokeren kon slechts sporadisch nog eens dreigen. Ik ben tevreden over onze prestatie, maar niet over het resultaat."

Na zijn matchanalyse richtte de coach van Zulte Waregem zijn vizier op ref Sam Loeman. "Ik heb mij enorm geërgerd aan die scheidsrechter. Hij trok voor ons toch wel heel makkelijk geel. Met zes gele kartons zijn we te zwaar bestraft. Lokeren kreeg er maar twee. Wij hebben nochtans niet zoveel meer fouten gemaakt dan de thuisploeg. Die tweede gele kaart voor Miguel Dachelet was gewoon een lachertje."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties