Kagelmacher: "Nooit verwacht dat ik tegen degradatie zou knokken"

Steurbaut Kersten
| 14 reacties
Kagelmacher: "Nooit verwacht dat ik tegen degradatie zou knokken"
Foto: © SC

Gary Kagelmacher verliet zaterdagavond gefrustreerd het stadion van Sint-Truiden. De Uruguayaanse verdediger was zwaar ontgoocheld in de prestatie van zijn ploeg en kreeg in de slotfase nog een pijnlijke trap te verwerken.

Wat Germinal Beerschot op Stayen liet zien, was opnieuw niet goed. Na de vier op zes tegen Kortrijk en AA Gent ging de cruciale wedstrijd tegen STVV verloren na een wanprestatie. "We verwachtten een ploeg die negentig minuten lang zou vechten", zegt Kagelmacher. "Maar zelf gaven wij niet thuis. We hebben zelfs geen kansen gekregen. STVV heeft verdiend gewonnen."

"Het is onbegrijpelijk dat we in zo'n belangrijke wedstrijd zo'n prestatie afleveren. Ik heb er geen verklaring voor. We hebben er voor gezorgd dat we nu in een gecompliceerde situatie zijn terecht gekomen. Daar moeten we in de laatste thuiswedstrijd tegen KV Mechelen iets aan doen."

Kagelmacher verontschuldigde zich bij de supporters voor de slechte wedstrijd. "Zij rijden helemaal tot hier om ons te steunen, maar staan dan negentig minuten in de koude zonder dat ze iets te zien krijgen. Je moet hen dan toch minstens een puntje geven, maar nu keren ze met lege handen terug naar huis."

"De trainer was na de wedstrijd ook kwaad in de kleedkamer. Net zoals iedereen. We gaan allemaalontgoocheld naar huis. Ik had nooit verwacht dat ik met Germinal Beerschot tegen de degradatie zou moeten vechten. Ik weet nog niet hoe mijn toekomst eruit ziet, maar ik zal tot de laatste minuut vechten om deze ploeg in eerste te houden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties