Broos kampt met defensie zorgen

Michiel Derwael
| 1 reacties
Broos kampt met defensie zorgen
Foto: © SC

Zaterdagavond staan Zulte Waregem en Sint-Truiden tegenover elkaar. Essevee draait een grijs seizoen en heeft niets meer te winnen, dan een goede positie voor Play-Off 2. De Kanaries komen voor een punt om definitief zeker te zijn van het behoud.

Hugo Broos kampt met defensieve zorgen, want het centrale verdedigingsduo D'Haene en Dachelet zit een schorsingsdag uit. Tamsin debuteert op de linksachter. De fusieclub ziet Kevin Roelandts en David Vandenbroeck terugkeren uit blessure, maar Thomas Matton sukkelt met een lichte kuitblessure.

Bij de Limburgers zijn er geen wijzingen in de kern. Guido Brepoels geeft het vertrouwen aan de spelers die thuis tegen Germinal Beerschot wonnen. Het is nog maar de vraag of STVV kan verder bouwen op deze winst, want de club is bezig aan een slecht seizoen met als gevolg de strijd tegen degradatie. Voor aanvaller Ibrahim Sidibe is er nog steeds geen plaats in de kern.

U kunt de wedstrijd hier live volgen.

Opstellingen

Zulte Waregem: Bossut, Colpaert, Minne, Tamsin, Vandenbroeck, Delaplace, Hyland, Matton, Van Nieuwenhuyze, Habibou en Traore.

STVV: Van der Jeugt, Wagemakers, Euvrard, Buysens, Odoi, Delorge, Mennes, Dufer, Tisza, Schouterden en Ishiaku.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties