De Pauw: "Snakte al weken naar dit doelpunt"

Steurbaut Kersten
| 8 reacties
De Pauw: "Snakte al weken naar dit doelpunt"
Foto: © SC

Nill De Pauw zette Lokeren al heel snel op voorsprong tegen Lierse. Het doelpunt leverde de Waaslanders geen drie punten op, maar Peter Maes zag wel een bevrijde aanvaller terug naar huis keren.

Benjamin De Ceulaer schotelde De Pauw misschien wel zijn makkelijkste doelpunt uit zijn carrière voor. “Het heeft heel veel deugd gedaan”, zegt de aanvaller aan Voetbalkrant.com. “Ik ben heel blij dat Benji mij die goal heeft gegund, want ik snakte er echt naar.”

“De laatste weken was ik echt op zoek naar een doelpunt. Het geeft mij veel vertrouwen voor de volgende weken. Hopelijk kan ik er op Sint-Truiden nog eentje intrappen. Ik ga in de toekomst ook proberen om meer aan mezelf te denken: sneller durven schieten als ik in de buurt van de zestien kom. Nu geef ik de bal nog te snel af als er iemand anders in een betere positie staats. Ik moet meer spits worden.”

Lokeren had zich bij winst kunnen plaatsen voor play-off 1. “We moeten erin blijven geloven. We hebben alles nog in eigen handen. Thuis hebben we gewonnen van Sint-Truiden, waar zouden we daar dan niet de zege kunnen pakken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties