Perisic: "Dirar beseft dat hij in de fout is gegaan"

Steurbaut Kersten
| 30 reacties
Perisic: "Dirar beseft dat hij in de fout is gegaan"
Foto: © SC

Ivan Perisic krikte met twee doelpunten tegen KV Kortrijk zijn seizoenstotaal op tot zestien stuks. De Kroaat is nog maar één doelpunt verwijderd van topschutter Jelle Vossen, maar ligt niet wakker van die persoonlijke titel.

“Ik heb al eerder gezegd dat ik er niet van wakker lig om topschutter te worden, maar als ik volgende week de kans krijg, dan zal ik die natuurlijk niet laten liggen”, is Perisic duidelijk op het virtuele huis van Club Brugge. De blauw-zwarte sluipschutter wil de veren ook niet alleen op de eigen hoed steken. “Het is dankzij het harde werk van heel de ploeg dat ik zo vak kan scoren.”

Perisic gelooft nog in de titel. “Door de halvering van de punten ligt in de play-offs alles open. Vorig jaar draaiden de play-offs uiteindelijk in ons nadeel uit, laat ons hopen dat het deze keer wel een positief vervolg krijgt voor ons.”

In het slot van de wedstrijd moest Perisic nog een brandje blussen tussen Vadis Odjidja en Nabil Dirar. “Iedereen heeft gezien wat er gebeurd is. De discussie ging trouwens niet over wie de vrije trap zou nemen, maar wel over de fase net voordien.”

“Vadis Odjidja ging zelf zijn kans in plaats van de bal opzij te leggen naar Nabil. Ik heb net even met Nabil gepraat en gezegd dat hij nu eerst moet kalmeren. Hij beseft intussen dat hij in de fout is gegaan.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties