Dury: "Niet helemaal tevreden"

Jelle Vereecke
| 2 reacties
Dury: "Niet helemaal tevreden"
Foto: © SC

AA Gent deed gisteren wat trainer Francky Dury gevraagd had: winnen en de nul houden. Toch is Dury niet helemaal op zijn gemak. "We kunnen niet met een gerust gemoed naar Sclessin, maar wel met vertrouwen."

"Ik ben tevreden, maar niet helemaal tevreden", aldus Dury in HLN. "1-0 is een linke uitslag. Er wacht ons op Sclessin een delicate opdracht. Standard is sterk bezig en gesteund door 20.000 supporters zullen we het daar niet onder de markt hebben."

"We hebben een volwassen eerste helft gespeeld tegen een ploeg die duidelijk respect toonde. Niks weggegeven en zelf gedreigd", zegt de Gent-coach. "Na de rust kwam Standard gaandeweg nadrukkelijker opzetten. De inbreng van Tchite heeft ons pijn gedaan. Hij zorgde voor meer diepgang."

"Maar er was niet alleen Tchite. Van Damme infiltreerde vanop zijn flank. Defour en Witsel gingen hoger spelen. Ik zag mij genoodzaakt af te stappen van ons voornemen om voluit te gaan voor een tweede treffer en haalde Ljubijankic naar de kant", aldus Dury. "Beide ploegen maken nog evenveel kans op de finale."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties