Kompany wil alle wedstrijden winnen

Yves Dekoning
| 5 reacties
Kompany wil alle wedstrijden winnen
Foto: © SC

Dit seizoen waren de verwachtingen bij Manchester City hoog gespannen. De Citizens deden lang mee vooraan, maar moeten nu vechten voor de vierde plaats.

Vincent Kompany wil absoluut vasthouden aan die cruciale vierde plaats. Daardoor zou Manchester City volgend seizoen in de Champions League kunnen uitkomen. Vorig seizoen moest City die nog afstaan aan Tottenham en ook nu zitten de Spurs de Citizens op de hielen. Kompany: "We hangen rond de derde/vierde plaats en willen daar zeker blijven staan. Als je naar het schema kijkt, denk ik dat we een goede kans hebben. Mijn doel is om elke resterende wedstrijd te winnen. Er is nog veel mogelijk."

Als Man City zich niet kwalificeert voor de Champions League dan valt waarschijnlijk het hoofd van Roberto Mancini. De eigenaars hebben vele miljoenen in de ploeg gepompt om mee te strijden voor de titel. Als je dan zelfs niet vierde eindigt ...

Kompany roept op tot geduld: "Het zou nooit zo gemakkelijk zijn als zeggen dat we kampioen willen worden en het dan meteen ook worden. Het belangrijkste is dat we vooruit gaan en beter worden. Dan kan niemand ons iets kwalijk nemen. Als we dan volgend seizoen opnieuw beter worden, zullen we op een dag wel kampioen spelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties