Mirallas: "Heb mijn tweede adem gevonden bij Olympiakos"

Mirallas: "Heb mijn tweede adem gevonden bij Olympiakos"
Foto: © SC

Kevin Mirallas kwam vandaag met een brede glimlach op het gezicht aan in Brussel. Eergisteren mocht hij immers nog de Griekse titel vieren met Olympiakos.

Mirallas zag er echter niet afgepeigerd uit. "We hebben het dan ook heel rustig gevierd", aldus de aanvaller van Olympiakos. "Samen met de familie en de ploegmaats hebben we iets gedronken, maar we zijn nog niet klaar. Er blijven nog drie wedstrijden over in de competitie en die willen we nog alledrie winnen. Daarom ook dat we het nog niet te uitbundig gevierd hebben."

Voor Mirallas zelf is zijn Grieks avontuur een verademing gebleken. "Na twee mindere seizoenen mocht dat ook wel. Dit was heel belangrijk voor mij. Ik heb bij Olympiakos mijn tweede adem gevonden. Gedurende drie jaar heb ik er alles aan gedaan om geleidelijk aan te verbeteren."

Ook wij ontdekten een nieuwe Mirallas, namelijk eentje die heel regelmatig zijn doelpuntje meepikt. Aan 13 zit hij nu en daar kunnen er nog een paar bijkomen. "De coach heeft me op de juitste plaats gezet. En in de loop van het seizoen heb ik ook een vrijere rol gekregen. Ik heb nu bijna 'carte blanche' gekregen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties