Constantini blij met mogelijke afwezigheid Lukaku

Constantini blij met mogelijke afwezigheid Lukaku
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ook voor Oostenrijk is de EK-kwalificatiewedstrijd van vrijdag belangrijk om een mooie kans te behouden op het Europees Kampioenschap in Polen en Oekraïne. Bondscoach Constantini hoopt alvast dat de Duivels Lukaku moeten missen.

De Oostenrijkse bondscoach Dietmar Constantini laat er geen twijfel over bestaan dat ook Oostenrijk absoluut voor de zege gaat. "Ik drijf het niet zo ver als Kompany (die gezegd heeft dat het voor België de belangrijkste interland in tien jaar is, red.), maar ik durf wel zeggen dat de match tegen de Belgen ook voor ons van enorm belang is."

"Winnen we, dan zetten we een flinke stap richting Euro 2012. Verliezen we, dan worden het nog lastige maanden", aldus Constantini. "Maar als de match in Brussel ons één ding heeft geleerd, dan is het wel dat we minstens even goed zijn als jullie."

Constantini juicht toe dat Lukaku misschien geblesseerd zal moeten toekijken. "Want Lukaku is een zeer belangrijke speler. Hij weegt op een verdediging en is aartsgevaarlijk in de zestien meter. Maar ook de afwezigheid van Legear en Fellaini speelt in ons voordeel. Iedere topper die België verliest, is voor ons sowieso goed nieuws."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties