Ex-ploegmaat De Roover: "Stenman past perfect bij Club Brugge"

Jarryd Naegels
| 8 reacties
Ex-ploegmaat De Roover: "Stenman past perfect bij Club Brugge"
Foto: © SC

Club Brugge maakte gisteren de komst van Fredrik Stenman bekend. Lokeren-speler Sepp De Roover voetbalde 3 jaar bij Groningen en kent hem nog van die tijd. "Een goeie speler", luidt het.

De Roover voetbalt sinds dit seizoen bij Lokeren. Voor zijn periode bij de Waaslanders speelde hij drie jaar bij Groningen. "Ik ken Stenman nog van toen", zegt hij in Het Nieuwsblad.

Aanvallend sterk
In de Eredivisie speelden ze 2,5 jaar samen. "We schoten goed met elkaar op", zegt De Roover. "Hij is een zeer rustig persoon. Maar als er iets moet gezegd worden, dan zal hij dat zeker doen", weet de rechtsback van Lokeren. "Hij laat niet over zich heen lopen."

"Stenman zal zich snel aanpassen aan Club", voorspelt De Roover. "Hij is een linksachter die graag mee aanvalt en is sterk met de kop. Zijn voorzetten zijn ook goed", steekt hij de loftrompet over zijn voormalige teammaat op.

"Stenman valt graag mee aan. Hij is sterk met de kop en heeft een goede voorzet. Een typische Club-speler" (Sepp De Roover vindt dat Club met Stenman een goede transfer heeft gedaan)

Snelle aanpassing
"Bovendien spreekt hij al Nederlands van zijn tijd bij Groningen. Hij past zich overal goed aan. Club heeft een heel goede zaak gedaan met Stenman", besluit De Roover.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties