Van Zundert viert eerste treffer met Karmeliet

Steurbaut Kersten
| 3 reacties
Van Zundert viert eerste treffer met Karmeliet
Foto: © SC

Bart Van Zundert maakte zaterdag zijn allereerste doelpunt in het rood- witte shirt. De rechtsachter was dolblij en vierde zijn treffer na de wedstrijd met een Karmeliet en de vreugde van zijn oma.

“Heel lekker”, glundert Van Zundert. “Hij lag hier al een jaar op mij te wachten. Normaal maak ik ieder jaar wel twee of drie doelpunten, maar nu heeft het lang geduurd. We waren er deze week nog over bezig: Dju, ik heb nog niet gescoord. En voila.”

Na de wedstrijd kwam Van Zundert in de tribunes ook nog een bekende tegen, zijn oma. “Dat was wel een hele grote verrassing voor mij”, lacht de verdediger. “Normaal krijg je die niet buiten. Het moet al van de jeugd geleden zijn dat ze nog eens naar een wedstrijd van mij is komen zien.”

Voor Van Zundert was het een beloning voor een sterke wedstrijd. Als een van de weinige Antwerp-spelers hield hij zich staande in een matte partij tegen Boussu Dour. “Boussu is wel een stugge ploeg, heel moeilijk om tegen te spelen”, verdedigt Van Zundert.

“Na de 2-1 hadden we het eigenlijk sneller moeten afmaken. Nu was het op het einde nog bibberen en beven bij iedere stilstaande fase. In het verleden hebben we in zo’n wedstrijden nog de punten weggegeven. Met wat meer geluk in die matchen hadden we nu nog voor iets meegedaan.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 16:00 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties