Denis Odoi is op weg naar Anderlecht

Bart De Wilde
| 147 reacties
Denis Odoi is op weg naar Anderlecht
Foto: © SC

Dennis Odoi is op weg naar Anderlecht. De polyvalente rechtsachter van Sint-Truiden ziet een transfer naar Anderlecht wel zitten en STVV-voorzitter Duchâtelet wil meewerken aan een transfer.

Alle ploegen uit Play-off I en een aantal buitenlandse clubs hebben al interesse getoond in Denis Odoi. Club Brugge en AA Gent trokken vorig jaar aan de mouw van de rechtsback. In de winter brachten Lokeren en Standard zelfs een concreet bod uit. Maar Anderlecht lijkt aan het langste eind te trekken.

"Er is veel interesse in Odoi en we willen meewerken aan een transfer", verklaart STVV-voorzitter Roland Duchâtelet vandaag in HBvL. De preses van de Limburgse club zou twee miljoen euro willen voor de 22-jarige verdediger.

Odoi geeft zelf ook de voorkeur aan Paars-Wit. Zo keert hij terug naar de club waarvoor hij tussen 1998 en 2004 speelde. Anderlecht zou de transfersom van twee miljoen euro wel te veel vinden, maar door Hernan Losada en Pablo Chavarria in de deal betrekken, zouden beide clubs toch tot een akkoord kunnen komen. Dat meldt HNB.

Voor Anderlecht past de speler perfect bij de club. Hij is jong, Belgisch, mondig en intelligent. Ook heeft de speler nog een grote progressiemarge. Vanaf volgend seizoen moet Odoi dan de concurrentie aangaan met Marcin Wasilewski.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties