Kljestan: "Ik denk dat ik nu mijn kans gegrepen heb"

Kljestan: "Ik denk dat ik nu mijn kans gegrepen heb"
Foto: © SC

Sacha Kljestan speelde naast Lucas Biglia een beresterke partij. Na maanden bankzitten haalde de middenvelder nu zijn gram in een systeem dat hem blijkbaar bijzonder goed ligt.

Anderlecht speelde voor het eerst dit seizoen in een echte 4-4-2 met Kljestan als controlerende middenvelder. "Dit systeem is me op het lijf geschreven", aldus de Amerikaan. "Het is ook makkelijk om zo naast Biglia te spelen die je zegt wat te doen en waar te lopen. Een heel goede speler!"

"Vandaag hebben we het echte Anderlecht laten zien en dat moest ook. We hebben een perfect antwoord gegeven op de kritiek. We domineerden echt en moesten eigenlijk vroeger scoren. We weten dat we een getalenteerde ploeg hebben, maar moesten dat nu maar eens laten zien."

"Dit is een hele opluchting na die twee slechte wedstrijden. Het is een stap in de goede richting, maar we mogen ook niet te hard juichen. De voorgaande wedstrijden vochten we niet hard genoeg, maar de jongens die niet veel speelden, zoals Veselinovic en ikzelf, brachten het team energie bij."

"Ik kreeg een grote kans om te spelen in een grote wedstrijd. Daarom kwam ik naar hier. Ik denk dat ik mijn kans gegrepen heb. Hopelijk blijf ik nu ook spelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties