Thijs opnieuw razend op scheidsrechter van dienst

Melissa Maes
| 62 reacties
Thijs opnieuw razend op scheidsrechter van dienst
Foto: © SC

De spelers van AA Gent hadden geen commentaar na het 1-3-verlies tegen Standard. Bernd Thijs wou toch nog het een en ander kwijt.

De thuisspelers wouden of mochten niets zeggen. Bernd Thijs nam zijn verantwoordelijk op als aanvoerder van de ploeg en stond de pers ter woord.

Gent lijkt het moeilijk te hebben met topclubs. "Dat klopt. Vorig jaar konden we dat nog ombuigen in de Play-Offs. Toen waren er drie 'mindere clubs', nu zijn er zes topclubs in de Play-Offs."

Thijs verloor opnieuw zijn zelfbeheersing bij de gele kaart voor Conte. "Standard maakt zeven fouten en Gumienny trekt geen kaart. Wij maken een fout en we krijgen meteen een gele kaart. Ik vraag me af waarom? Zit daar iets achter? Ik denk dat nog mensen hun bedenkingen hebben."

Woensdag moet AA Gent opnieuw aan de bak tegen Anderlecht."Dat wordt geen match van alles of niets, iedere wedstrijd is belangrijk. Het is opnieuw een thuiswedstrijd die we willen winnen. Doelpunten slikken is al een tijdje een probleem bij ons, maar we krijgen dat er blijkbaar niet uit."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties