Bittere pil voor Cruz: "Had akkoord over nieuw contract"

Steurbaut Kersten
| 15 reacties
Bittere pil voor Cruz: "Had akkoord over nieuw contract"
Foto: © SC

Daniel Cruz verlaat op het einde van het seizoen het Kiel, maar mocht tegen Westerlo toch nog 45 minuten opdraven. Het afscheid van de Colombiaan krijgt echter wel een heel bittere nasmaak.

“Een paar weken geleden had ik een gesprek met Patrick Vanoppen”, verklapt Cruz. “Hij heeft een contractvoorstel gedaan waarin ik me wel kon vinden. Ik moest inleveren, maar dat vond ik niet erg. Er was een akkoord, ik moest alleen nog tekenen.”

Plots draaide de wind op het Kiel. “Ik moest toch weg. Daarom is het hier over and out voor mij. Als ze me nu toch nog een contract aanbieden? Voor mij hoeft het niet. De bruggen zijn definitief opgeblazen. Je speelt niet met iemand zijn voeten.”

“Ik was heel kwaad. Het is niet de ene dag ja en de andere nee. Ik heb ook geen uitleg gekregen waarom ik plots geen contract meer kreeg. Moest ik weg? Geen probleem, maar op deze manier is het heel pijnlijk. Ik heb toch heel veel voor deze club gegeven.”

Cruz is echter niet de persoon om nu zomaar alles weg te gooien. “Ik was heel gemotiveerd en heel blij dat ik vandaag nog eens mocht spelen”, aldus de middenvelder. “Ik zal blijven gaan tot de laatste minuut dat ik voor Germinal Beerschot speel.”

“Normaal moeten we hier eigenlijk altijd de drie punten pakken, maar door de omstandigheden moeten we tevreden zijn met een puntje. Na de 2-3 waren we ontgoocheld. We hebben echter een goede mentaliteit getoond. Adnan Custovic was geblesseerd, maar hij bleef wel op het veld staan.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties