'Defour de nieuwe Gerrard of Scholes'

Yves Dekoning
| 100 reacties
'Defour de nieuwe Gerrard of Scholes'
Foto: © SC

De Engelse media beschouwen Steven Defour als één van de grootste talenten in Europa. Ze verwachten volgende zomer een zware strijd tussen Manchester United en Liverpool voor zijn handtekening.

Volgens de Britse pers maakt Steven Defour deel uit van de "nieuwe gouden generatie" van België. Bovendien zien ze in de creatieve middenvelder een leidersfiguur. Hij zou zelfs de opvolger kunnen worden van Steven Gerrard (Liverpool) of Paul Scholes (Manchester United). Standard zou grof geld kunnen verdienen aan Defour.

Damien Comolli volgt Defour al een tijdje voor Liverpool. Hij ziet in Defour op termijn de opvolger van Gerrard als leider van de ploeg. Bij Liverpool moet Defour Braziliaans international Lucas Leiva uit de ploeg spelen. Ook Benfica en Napoli zouden Defour willen aantrekken, maar vooral Manchester United zou ver willen gaan voor zijn handtekening.

Alex Ferguson is al langer een bewonderaar van Defour. Nu voor Edwin van der Sar, Gary Neville, Paul Scholes en Ryan Giggs het afscheid nadert, lijkt de tijd rijp om Defour naar Manchester te halen. Hier zien ze hem als opvolger van clubicoon Scholes een voortrekkersrol aannemen.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties