Maes: "Standard wordt overpositief benaderd"

Fabian Morren
| 60 reacties
Maes: "Standard wordt overpositief benaderd"
Foto: © SC

Peter Maes probeert met Lokeren vanavond te stunten bij Standard. Dat wordt moeilijk, want de Rouches pakten in de play-off I 9 op 9.

"Elke match is iets boven ons petje. Da's mentaal erg zwaar", zo zegt Maes in HLN. "Op Club zijn we heel diep geweest. Hopelijk kunnen we vanavond op Standard nog eens hetzelfde opbrengen. En dat heeft niets met motivatie te maken, maar met hoeveelheid."

Op zeven dagen tijd speelt Lokeren op Club Brugge op Standard en thuis tegen Anderlecht. "Dat is een droom die we verwezenlijkt hebben, maar het mag geen nachtmerrie worden. We zullen elke keer opnieuw op onze hoede zijn. We willen niet die ene wedstrijd hebben dat we weggespeeld worden."

Maes vreest Standard alvast niet. "Ik verwacht andermaal een match die alle kanten op kan. Standard wordt overpositief benaderd, vind ik. Bij momenten was ik onder de indruk, maar er zijn ook nog fases dat Standard nog steeds het Standard is van de voorcompetitie. Al hebben ze de laatste matchen uiteraard wel die 'winning drive'."

"Mijn jongens zitten nu in deze play-offs en willen er nog iets van maken. We konden wedijveren met Genk, met Gent, met Club. Ze moéten voorbij ons zien te geraken. Lokeren bepaalt wie kampioen wordt", aldus de Limburgse trainer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties