Copa en Proto vliegen elkaar in de haren

Copa en Proto vliegen elkaar in de haren
Foto: © SC

Na de wedstrijd was er een incident tussen beide doelmannen van Lokeren en Anderlecht. Boubacar Copa werd furieus en nam Proto bij de keel. "Ik ben heel ontgoocheld in Proto", zei de flamboyante Lokeren-goalie na de match.

"Na de wedstrijd ben ik hem gewoon gaan zeggen dat ik het erg vond dat een ploeg als Anderlecht het nodig heeft om zo veel tijd te rekken", aldus Copa. "En dan begon hij me te beledigen: 'Va te faire enculer, fils de pute'."

Een vertaling is wellicht niet nodig. "Ik ben heel ontgoocheld in hem. Ik heb hem niet beledigd, maar ik vraag wel een vorm van respect. Ik heb familie en hij ook. Ik hoop dat hij zich excuseert, want anders denk ik niet dat ik hem kan vergeven."

Ook Silvio Proto gaf wat meer uitleg bij het incident. De doelman van Anderlecht beschouwt het incident echter als gesloten. "Ik wou hem feliciteren en dan beledigde hij me. Wij hadden net gewonnen, waarom zou ik hem beledigen? Hij zei enkele dingen die ik niet apprecieerde."

"Voor mij is het incident gesloten. Ik wil me best excuseren, maar ik heb hem niet bij de keel gegrepen. Dan reageer ik, maar daarmee wil ik er niets meer over zeggen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties